Mannenmode bij Eijgenraam

“Kleding had vroeger vooral de functie mensen te beschermen voor invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld kou en zonlicht. Met het groeien van de welvaart waardoor mensen meer geld konden uitgeven aan kleding, is kleding ook iets geworden waarmee je jezelf kan onderscheiden. Tegenwoordig dragen mensen verschillende kleding om zichzelf hier mee te uiten. Bij Eijgenraam vindt u een groot assortiment in diverse stijlen voor verschillende gelegenheden. Hieronder geven wij u een impressie:

Onze shirts

Eijgenraam Mannenmode biedt u het juiste overhemd voor zowel casual als business, in slimfit en juist ruimere pasvormen. Op bestelling zijn er ook langere mouwlengte beschikbaar. Veel van onze overhemden zijn strijkvrij 100% katoen. In de winkel informeren wij u graag over de mogelijkheden. Gevoerde merken zijn o.a: Gant, Olymp, Culture, Ledub en State of art.

Onze pantalons

Ons motto is dat iedereen die bij ons binnenkomt met confectiemaat 48 tot 58 een goed passende broek moet kunnen vinden. Wij bieden merken met een sterke Duitse pasvorm (oa.MEYER) en hebben een ruim aanbod in korte maten. Bij het midden en hogere segement zijn eventuele vermaakkosten inbegrepen, voor de basis pantalon (al vanaf 59,95 euro) rekenen wij hiervoor een kleine vergoeding. Voor een specifieke groep liefhebbers hebben wij altijd een collectie wolcorduroy broeken op voorraad. Daarnaast vergeten wij niet de klant waarbij het aankleden allemaal wat lastiger gaat, informeer naar de oplossingen!

Onze jeans

Haal je jeans bij Eijgenraam! Kom langs voor de ijzersterke stretch modellen van Vanguard! 

Onze truien & vesten

De nieuwste collectie vesten en truien van Paul en Shark, State of art, Gant, Baileys nu in de winkel! Zuiver lamswol, 100% katoen of een sterke katoen-polyester mix, u vind het bij Eijgenraam!

Onze KOSTUUMS

Wij verkopen kostuums van Digel met het mix en match principe, dus u kunt de door u gewenste maat broek en colbert onafhankelijk van elkaar kiezen. Hiermee vind u een altijd een combinatie van de beste pasvormen.